3 Aralık 2013 Salı
BAYAT EKMEKLERİMİZİ DEĞERLENDİRELİM PROJESİ 1
FIRINDA PEYNİRLİ EKMEKCİKLER
5 DİLİM BAYAT EKMEK
EKMEKLERİN ÜZERİNE SÜRMEK İÇİN TEREMYAĞ
1 SU BARDAĞI BEYAZ PEYNİR (KIRINTILARI)
1 ADET YUMURTA
1 TUTAM MAYDANOZ
1 TUTAM TAZE NANE
TUZ ,KARABİBER
DİLİMLENMİŞ EKMEKLERİN ÜZERİNE KUTU MARGARİNİ SÜRÜNÜZ.
BİR KASEYE YUMURTAYI KIRIP ÇIRPIN ÜZERİNE BEYAZ PEYNİRİ,İNCE KIYILMIŞ MAYDANOZU ,İNCE KIYILMIŞ NANEYİ (ELİNİZLE DE KOPARABİLİRSİNİZ BEN ÖYLE YAPTIM) TUZ VE KARABİBER EKLEYİP İYİCE KARIŞTIRIN.
**ÖZELLİKLE NANEYİ TAVSİYE EDERİM**
EKMEKLERİ ÜZERİNE SÜRÜN.
200 DERECELİK FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
BENİM GİBİ TEK BAŞINA KAHVALTI YAPANLARA DEĞİŞİK BİR ÖNERİ HEM EKMEKLERİMİZ DEĞERLENİYOR HEMDE DOYURUCU :)) AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder